Over SeriousCreativity

Over SeriousCreativity

Creatief Consultant Katrina Heijne
Katrina Heijne - Oprichter SeriousCreativity

Katrina Heijne - Managing Partner

Katrina Heijne, oprichter van SeriousCreativity. Haar passie is het creatief potentieel van een groep mensen naar de oppervlakte brengen en benutten. Haar kracht is het observeren van de huidige status quo en kansen voor verbetering herkennen.

 

Katrina combineert de praktijk met academische werkzaamheden bij Faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Daar is ze docent van mastervak Creative Facilitation en tevens projectleider in een Europees innovatieproject over co-creatie in grootschalige ruimtelijke ordeningsprojecten.  

 

Bij Unilever R&D was ze 3,5 jaar lang betrokken bij verschillende innovatietrajecten en heeft ze een praktische tool ontwikkeld voor projectleiders om effectievere sessies te organiseren.

Lees hier wat Katrina voor u kan betekenen > 

han-van-der-meer_2

Han van der Meer - Senior Partner

Han van der Meer (1952) heeft na zijn opleiding tot bedrijfskundig ingenieur in 1979 het bekende bureau Van der Meer & van Tilburg opgericht. Sinds 2017 is hij verbonden aan SeriousCreativity als senior partner. Han is daarnaast Docent aan de TUDelft en Lector bij Saxion.

 

Zijn specialisatie is management van innovatie en creativiteit. Op die onderwerpen heeft hij vele honderden bedrijven en non-profit organisaties geadviseerd. Hij is een veel geciteerd auteur van artikelen en hij schreef meer dan twintig boeken over innovatie en creativiteit.

 

Zijn laatste boek is Professioneel Wyberen (Boom Lemna, 2014), geschreven samen met de inmiddels overleden prof. Jan Buijs. Met Katrina Heijne heeft hij een nieuw boek in voorbereiding dat als werktitel Professioneel Faciliteren heeft.

Lees hier wat Han voor u kan betekenen > 

Katrina Heijne - Managing Partner

Creatief Consultant Katrina Heijne
Katrina Heijne - oprichter SeriousCreativity

Katrina Heijne, oprichter van SeriousCreativity. Haar passie is het creatief potentieel van een groep mensen naar de oppervlakte brengen en benutten. Na 3,5 jaar bij Unilever R&D besloot ze voor zichzelf te gaan beginnen en starte ze SeriousCreativity. Sinds 2016 is Katrina tevens parttime verbonden aan de TU Delft, waar ze o.a. het mastervak Creative Facilitation doceert aan de Faculteit Industrieel Ontwerpen.

Lees hier wat Katrina voor u kan betekenen > 

Han van der Meer - Senior Partner

han-van-der-meer_1

Han van der Meer (1952) heeft na zijn opleiding tot bedrijfskundig ingenieur in 1979 het bekende bureau Van der Meer & van Tilburg opgericht. Sinds 2017 is hij verbonden aan SeriousCreativity als senior partner. Han is daarnaast Docent aan de TUDelft en Lector bij Saxion. Zijn specialisatie is management van innovatie en creativiteit. Op die onderwerpen heeft hij vele honderden bedrijven en non-profit organisaties geadviseerd. Hij is een veel geciteerd auteur van artikelen en hij schreef meer dan twintig boeken over innovatie en creativiteit.

Lees hier wat Han voor u kan betekenen > 

in 4 stappen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen

Over SeriousCreativity

'Serious Creativity' is ontleend aan een boek van Edward de Bono, waarin hij de kracht van lateraal (creatief) denken beschrijft. Net als hij geloven wij dat "serieus" en “creatief” een gouden combinatie vormen. Om een vraagstuk op te lossen met creatief denken is het namelijk belangrijk dat het creatieve proces gestructureerd en doordacht wordt toegepast.

 

Structuur aanbrengen in het creatieve proces en oplossingen bieden voor de uitdagingen waar u tegenaan loopt is wat SeriousCreativity onderscheidt.

 

Lees hier meer over de aanpak van SeriousCreativity >

Over SeriousCreativity

in 4 stappen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen

Net als Edward de Bono beschrijft in zijn boek geloven wij dat "serieus" en “creatief” een gouden combinatie vormen. Het is namelijk belangrijk dat het creatieve proces gestructureerd en doordacht wordt toegepast. 

Lees hier meer over de aanpak van SeriousCreativity >

Meer weten? Bel 06 112 61 827 of stuur een e-mail naar info@seriouscreativity.nl

Meer weten?

Bel 06 112 61 827

of stuur een e-mail naar

info@seriouscreativity.nl

Home     |    Trainingsaanbod    |   Over SeriousCreativity     |     De aanpak     |     Handboek     |     Contact

© SeriousCreativity 2016         KvK: 63783622

Home   |   Trainingsaanbod   |   Over SeriousCreativity   |   De aanpak   |   Handboek   |   Contact

© SeriousCreativity 2016    KvK: 63783622