Over SeriousCreativity

Over SeriousCreativity

Katrina-Heijne

Katrina Heijne - Managing Partner

Katrina Heijne is oprichter van SeriousCreativity en houdt zich met name bezig met het trainen van individuen, groepen en organisaties met als doel: effectievere creatieve processen (zoals brainstormsessies), met een concreet resultaat. Ze heeft een praktisch handboek geschreven over het organiseren en faciliteren van groep sessies: Road Map for Creative Problem Solving Techniques (Engels). En is nu bezig met een handboek over individuele creativiteit (Nederlands).

 

Katrina combineert de praktijk met academische werkzaamheden bij Faculteit Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Daar heeft ze de minor Connected Creativity ontwikkeld en is ze docent van mastervak Creative Facilitation. In deze vakken leert ze studenten creativiteit doelbewust toe te passen: in hun eentje, in teams en in organisaties. Als onderzoeker was ze projectleider in een Europees innovatieproject (Horizon2020) over co-creatie in grootschalige (steden)bouwprojecten.

 

Haar missie is om een brug te slaan tussen theorie en praktijk (en praktijk en theorie), o.a. in haar rol als Vice President van de European Association for Creativity and Innovation.

 

Lees hier wat Katrina voor u kan betekenen > 

han-van-der-meer_2

Han van der Meer - Senior Partner

Han van der Meer (1952) heeft na zijn opleiding tot bedrijfskundig ingenieur in 1979 het bekende bureau Van der Meer & van Tilburg opgericht. Sinds 2017 is hij verbonden aan SeriousCreativity als senior partner. Han is daarnaast Docent aan de TUDelft en Lector bij Saxion.

 

Zijn specialisatie is management van innovatie en creativiteit. Op die onderwerpen heeft hij vele honderden bedrijven en non-profit organisaties geadviseerd. Hij is een veel geciteerd auteur van artikelen en hij schreef meer dan twintig boeken over innovatie en creativiteit.

Lees hier wat Han voor u kan betekenen > 

Katrina Heijne - Managing Partner

Katrina-Heijne

Katrina Heijne, oprichter van SeriousCreativity, houdt zich met name bezig met het trainen van individuen, groepen en organisaties met als doel: effectievere creatieve processen (zoals brainstormsessies), met een concreet resultaat.

 

Haar missie is om een brug te slaan tussen theorie en praktijk. Dit doet ze o.a. in haar rol als onderzoeker en docent aan de TU Delft, faculteit industrieel ontwerpen, waar ze verschillende vakken rondom creativiteit heeft ontwikkeld en in haar rol als Vice President van de European Association for Creativity and Innovation.

Lees hier wat Katrina voor u kan betekenen > 

Han van der Meer - Senior Partner

han-van-der-meer_1

Han van der Meer (1952) heeft na zijn opleiding tot bedrijfskundig ingenieur in 1979 het bekende bureau Van der Meer & van Tilburg opgericht. Sinds 2017 is hij verbonden aan SeriousCreativity als senior partner. Han is daarnaast Docent aan de TUDelft en Lector bij Saxion. Zijn specialisatie is management van innovatie en creativiteit. Op die onderwerpen heeft hij vele honderden bedrijven en non-profit organisaties geadviseerd. Hij is een veel geciteerd auteur van artikelen en hij schreef meer dan twintig boeken over innovatie en creativiteit.

Lees hier wat Han voor u kan betekenen > 

in 4 stappen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen

Over SeriousCreativity

'Serious Creativity' is ontleend aan een boek van Edward de Bono, waarin hij de kracht van lateraal (creatief) denken beschrijft. Net als hij geloven wij dat "serieus" en “creatief” een gouden combinatie vormen. Om een vraagstuk op te lossen met creatief denken is het namelijk belangrijk dat het creatieve proces gestructureerd en doordacht wordt toegepast.

 

Structuur aanbrengen in het creatieve proces en oplossingen bieden voor de uitdagingen waar u tegenaan loopt is wat SeriousCreativity onderscheidt.

 

Lees hier meer over de aanpak van SeriousCreativity >

Over SeriousCreativity

in 4 stappen naar innovatieve ideeën en concrete oplossingen

Net als Edward de Bono beschrijft in zijn boek geloven wij dat "serieus" en “creatief” een gouden combinatie vormen. Het is namelijk belangrijk dat het creatieve proces gestructureerd en doordacht wordt toegepast. 

Lees hier meer over de aanpak van SeriousCreativity >

Meer weten? Bel 06 112 61 827 of stuur een e-mail naar info@seriouscreativity.nl

Meer weten?

Bel 06 112 61 827

of stuur een e-mail naar

info@seriouscreativity.nl

Home     |    Trainingsaanbod    |   Over SeriousCreativity     |     De aanpak     |     Handboek     |     Contact

© SeriousCreativity 2016         KvK: 63783622

Home   |   Trainingsaanbod   |   Over SeriousCreativity   |   De aanpak   |   Handboek   |   Contact

© SeriousCreativity 2016    KvK: 63783622